haberBulsam » , » Beşiktaş Gaziantepspor Maç Özeti ve Golleri 1 Eylül 2013
Haber Bulsam | Canlı haber | Son Dakika

Beşiktaş Gaziantepspor Maç Özeti ve Golleri 1 Eylül 2013

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde sezonun ilk 2 maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan ve bu sezon ligin puan kaybetmeyen tek takımı durumundaki Beşiktaş, Gaziantepspor maçında galibiyet serisini sürdürmeyi ve unvanını korumayı hedefliyor.haberbulsam.blogspot.com
Sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0 yenen siyah beyazlılar, ikinci haftada ise ilk yarısını 2-1 geride kapattığı karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti.

144 HAFTA SONRA LİDER

Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle, tam 144 lig haftası sonrasında Süper Lig'de liderliğe yerleşen Beşiktaş, İstanbul'daki taraftarının karşısına 4 yılı aşkın bir süre sonra lig birincisi olarak çıkacak.

Siyah beyazlılar en son, şampiyon olduğu 2008-2009 sezonunun 34. haftasını lider bitirmişti. Beşiktaş, 30 Mayıs 2009 tarihinde Denizli'de 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından, günübirlik hariç, hiçbir lig haftasını lider kapatamamıştı.

5 SEZON SONRA 3'TE 3

Beşiktaş, Gaziantepspor'u yenmesi durumunda 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapatacak. Siyah beyazlılar, 2007-2008 sezonunda evinde Konyaspor'u 1-0, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1, Gaziantepspor'u da 1-0 yenerek ilk 3 haftayı kayıpsız geçmişti.

Bu sezona Trabzonspor (2-0) ve Kayseri Erciyesspor (4-2) galibiyetleriyle iyi bir başlangıç yapan "Kara Kartallar", Gaziantepspor karşısında 3'te 3 yaparak, yoluna firesiz devam etmek amacında.
 
GAZİANTEPSPOR ZORLU RAKİP

Beşiktaş, Gaziantepspor'u Süper Lig'de yaptığı son maçlarda yenmekte oldukça zorlanıyor. İki takım arasında yapılan son 8 lig maçından 5'i berabere biterken, Gaziantepspor 2, Beşiktaş tek galibiyet alabildi.

BÜLENT UYGUN CEZALI

Süper Lig'in ilk 2 haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilip, kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantepspor, 3 puanla tanışamadı.

Kırmızı siyahlı ekipte teknik direktör Bülent Uygun, cezası nedeniyle saha kenarında takımını yönetemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'de geçen hafta oynanan Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor maçında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bülent Uygun'a bir resmi karşılaşmada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası vermişti.

Gaziantepspor'da ayrıca kırmızı kart cezalısı Serdar Özbayraktar forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Tolga
Serdar
Sivok
Escude
Ersan
Gökhan Töre
Hutchinson
Veli
Fernandes
Olcay
Almeida

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Kecojevic
Binya
Şenol
Taşkın
Bekir Ozan
Medunjanin
Ekrem
Turgut Doğan
Cenk
Sernas

STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 19.30
YAYIN: Lig TV 
HAKEM: Ali Palabıyık
Share this video :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Admin : Haber Bulsam | Canlı haber | Son Dakika
Copyright © 2013. Son Dakika
Tasarım Haberbulsam.Blogspot.com Tv Haber Son Haber
İşte Haber Canlı Haber